VacuStep Afslankprogramma - Studio Twin Fit Drenthe

VacuStep: Dé vetverbrander voor buik, billen en benen

80% Van de vrouwen valt onder de categorie, die ondanks regelmatig sporten en gezond eten wel overal afvalt, alleen niet bij buik, billen en benen. Wij maken daar een eind aan met de VacuStep. Dit moderne staaltje techniek vermindert de omvang van de 3 B's.

Over de VacuStep

Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de VacuStep voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3 B's. Herkenbaar? Je leeft gezond en volgt een fitnessprogramma en soms in combinatie met een dieet. Hierdoor val je overal af, alleen niet bij buik, billen en benen.

De VacuStep is dé methode tegen hardnekkige centimeters en cellulitis. Deze zorgt voor een perzik zachte en gladde huid. Bij Studio Twin-Fit wordt je professioneel begeleid en haal je met deze behandelmethode het maximale resultaat.

Voor een optimaal resultaat kun je het beste één kuur van 20 keer volgen. Daarna onderhoudt je deze met één á twee behandelingen per week.

Waarom vetcellen bij buik, billen en benen

Sommige vrouwen hebben de aanleg dat er extra energiecellen zitten bij de buik, billen en benen. Niemand kan er wat aan doen dat daar teveel centimeters zitten, de één heeft er nu eenmaal meer aanleg voor dan de ander. Dat de centimeters niet verdwijnen bij sporten en diëten heeft alles te maken met de doorbloeding. Het bovenlichaam van vrouwen is nu eenmaal beter doorbloed dan het onderlichaam, zoals u op de foto hiernaast (links) kunt zien. Vetverbranding vindt alleen plaats b ij een goede doorbloeding. 

Hoe werkt het?

De oorzaak van een slechte doorbloeding bij buik, billen en benen komt doordat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld en zorgen voor een blokkade. Bij een blokkade kunnen cellen zich niet openen om hun energie voor verbranding af te staan. De oplossing is de VacuStep. Bij beweging in de vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats in deze lastige zone.

1. De step beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie
2. Vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding bij buik, billen en benen 
3. Dit resulteert in minder centimeters.

De afbeeldingen hiernaast laten zien dat gedurende het gebruik van de VacuStep de doorbloeding verbetert. Vetcellen openen zich om het vet af te staan dat in de rest van het lichaam wordt verbrand. Met een rustige en lichte beweging in een vacuümruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd. Vet is een opgeslagen energie en wordt door het bloed naar plaatsen in je lichaam gebracht waar het lichaam energie nodig heeft. Het eindresultaat is een optimale doorbloeding.

Probeer en overtuig je zelf! 

Verkooppunt Krappa Olie en Kalknagel Olie mix

Krappa Olie en Kalknagelmix zijn nu verkrijgbaar bij Studio Twin Fit! Bestellen of meer informatie? Neem dan contact met ons op via
e-mail: josebeukema@icloud.com

Over ons

Snel probleemzones aanpakken onder professionele begeleiding? Met onze unieke methoded als de Better Belly, VacuStep, TFM Cabine, Cupping Massage en Vacuüm Bodydrainer, een snel resultaat.

Adres

Studio Twin Fit
Nieuweweg 60B
7844 NG Veenoord

Tel: 06 55182290

 

Volg je ons al?

© 2023 Studio Twin Fit. Alle rechten voorbehouden.

Search