TFM Cabine Afslankprogramma - Studio Twin Fit Drenthe

TFM Cabine

De Thermo Fysische Methode bestaat uit het verrichten van specifieke oefeningen in transparante verwarmde cabines. Deze oefeningen zijn gericht op die plaatsen waar men vooral centimeters kwijt wil raken. De speciale buik- heup- of dijprogramma’s zorgen voor de verbranding van de daar aanwezige vetophoping. De warmte zorgt voor ontspannen spieren waardoor spierpijn wordt voorkomen en afbraak van plaatselijke vetreserves nog meer wordt bevorderd. Daarnaast vind hierdoor een afterburneffect plaats: de vetverbranding gaat nog geruime tijd ná de behandeling door. De oefeningen gebeuren onder individuele deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer.

Deze oefensessies nemen slechts 30 minuten van uw tijd in beslag. Zo wordt bewegen weer leuk!

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee maal per week doet u een half uur oefeningen, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 37ºC is. U begint met een basisschema voor buik, billen en benen, zodat het lichaam is voorbereid. Daarna volgt er persoonlijk programma die gericht is op de probleemzones. De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar dat moet. De oefeningen zijn niet zwaar en met plezier uit te voeren. Dit alles onder begeleiding en in een rustige ontspannen sfeer. De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten soms zelfs verminderen. Ook als het resultaat is bereikt hou je bij Studio Twin-Fit het figuur en conditie op peil.  De gerichte oefeningen corrigeren het figuur plaatselijk of totaal en nog meer:

  • De conditie verbetert aanzienlijk
  • Meer energie en vitaler 
  • Spieren worden sterker en steviger
  • De doorbloeding verbetert en vermindert cellulitis 

Het afterburn-effect

Na de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een tijdje door. Dit is het zogenaamde afterburn-effect; de periode van stofwisseling in rust. Om dit effect te behouden is het belangrijk om minstens 2 keer per week de bewegingen in de TFM-cabine uit te voeren. Het is ook erg belangrijk om elke dag minstens 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen.

De resultaten

Snel en effectief plaatselijk of in het totaal afslanken door veel energie verbruik. Sterke verbetering van stofwisseling, afweersysteem en de doorbloeding van lichaam en huid. Enorme conditieverbetering, juist ook voor senioren. Verlichting van veel reumatische– en gewrichtsklachten. Zeer positieve effecten op bijvoorbeeld stress, hoofdpijn en slaapstoornissen en vermindering van cellulites.

Meer informatie?

Bel ons of kom vrijblijvend langs voor een korte kennismaking met de TFM-methode of een gratis proefles. 

Verkooppunt Krappa Olie en Kalknagel Olie mix

Krappa Olie en Kalknagelmix zijn nu verkrijgbaar bij Studio Twin Fit! Bestellen of meer informatie? Neem dan contact met ons op via
e-mail: josebeukema@icloud.com 

Over ons

Snel probleemzones aanpakken onder professionele begeleiding? Met onze unieke methoded als de Better Belly, VacuStep, TFM Cabine, Cupping Massage en Vacuüm Bodydrainer, een snel resultaat.

Adres

Studio Twin Fit
Nieuweweg 60B
7844 NG Veenoord

Tel: 06 55182290

 

Volg je ons al?

© 2023 Studio Twin Fit. Alle rechten voorbehouden.

Search